Memorable Gift

Buruj Lady Aysa hadiah terbaik yang boleh anda berikan kepada seseorang dan diri anda

4 Keistimewaan Utama Lady Aysa

5 Waktu Solat

Tiada alasan lagi untuk terlepas waktu solat, jam ini mampu melakukan segalanya

Arah Kiblat

Boleh cari arah kiblat sepantas 2.79 Saat

Personalize Nama

Jadikan ia lebih bermakna dengan sentuhan nama anda

Penanda Al-Quran

Sangat praktikal untuk memastikan kita tidak lagi terlupa dimana terakhir ayat Al-Quran

Cerita Lady Aysa

Lady Aysa is inspired by turkish-persian name for girls that means moonlike, beautiful and radiant “

Sesuai untuk wanita muda berkerjaya yang ingin tampil bergaya dan menawan

Testimoni Kepuasan Mereka

Senang nak set surah yang kita dah baca. Waktu lapang dapat sambung mengaji. Mudah sebagai rujukan kalau terlupa surah dan ayat yang sudah dibaca. Waktu azan dan kiblat pun tepat.
Rozita Marzuki
Kota Tinggi
4/5
Memudahkan saya nak masuk hutan, nak tengok kiblat, nak solat dimana-mana sahaja. Jam azan dan kiblat ni memudahkan urusan saya dengan Allah.
Amira Adira
Pahang
4.3/5
Mudah saya nak solat dimana-mana yang takde tanda arah kiblat. Kalau tak mulalah kelam kabut dan bertanyakan orang sekeliling.
Aziera
Hulu Langat
4.6/5
Husband terkejut sebab boleh letak nama. Dia kata banyak function, Siap dah test kiblat semua waktu salat ada.
Farida Hassan
Melaka
5/5
Jam cantik, selesa, dan mudah nak alert waktu salat. Semoga menjadi manfaat untuk orang tersayang belayar nanti.
Marina
Kuantan
4.7/5
Sekarang dah tak perlu bukak fon tengok waktu solat lagi-lagi bila tengah sibuk dengan kerja, berpandukan jam sahaja sudah memadai.
Rashid Razal
Cheras
5/5

Special Offer

GET 15% OFF

6 Extra Lady Aysa Specialities

1. Tiga Pilihan Bahasa Utama (Arab, English, Melayu)

2 Water Resistant 30 Atm

3. Kalendar Hijrah & Masihi

4. Stopwatch

5. Lampu LED Hijau

6. Daily Alarm

Lady Aysa

New Arrival || Limited Stock

Oke, Saya Berminat.
Berapa Harganya?

Tawaran Khas 15% untuk yang beli terus hari ini

RM299

Technical Specification

Siapakah Yang Memerlukan Jam Lady Aysa

Hadiah Anniversary

Hantaran Hari Bahagia​

Personalize Nama​

Penanda Al-Quran​

Tawaran Menarik & Hadiah Percuma!

Diskaun 20%

Nikmati diskaun 20% bagi setiap pembelian Lady Ayla.

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian Lady Aysa akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. 

Free Gift Terhad

100 Pelangan Pertama juga layak untuk dapat tudung EMANI secara percuma sahaja!

Address

​NO 9- ARAS 2, 11, Lorong Samudera Utara, Taman Samudra, 68100 Batu Caves, Selangor

E-mail

burujwatches@gmail.com

phone

BURUJ’s Office
03-61779338