"seronok pakai jam ni! dah 3 tahun pakai. waktu solat pon tepat! alhamdulillah, mudah bagi saya!"

¬†– Imran, Kuantan –

4 Keistimewaan Utama Buruj Orion

5 Waktu Solat

Tiada alasan lagi untuk terlepas waktu solat, jam ini mampu melakukan segalanya

Arah Kiblat

Boleh cari arah kiblat sepantas 2.79 Saat

Personalize Nama

Jadikan ia lebih bermakna dengan sentuhan nama anda

Penanda Al-Quran

Sangat praktikal untuk memastikan kita tidak lagi terlupa dimana terakhir ayat Al-Quran

buruj waktu solat

Johan Tilawah
Antarabangsa Teruja
Dengan Buruj Orion

Alhamdulillah farha nak kongsi cerita dengan masa sekarang nii farha agak busy, tapi mujur ada jamm yang farha pakaai ni membantu farha untuk tahu waktu solat ūüėć best!
 
kalau nak baca Quran pon besttt, penanda AlQuran stop ayat mana pon bole set. bila nak sambung ayat lain bole refer jam @buruj_watches

Testimoni Kepuasan Mereka

Husband terkejut sebab boleh letak nama. Dia kata banyak function, Siap dah test kiblat semua waktu salat ada.
Farida Hassan
Melaka
5/5
Sekarang dah tak perlu bukak fon tengok waktu solat lagi-lagi bila tengah sibuk dengan kerja, berpandukan jam sahaja sudah memadai.
Rashid Razal
Cheras
5/5
Memudahkan saya nak masuk hutan, nak tengok kiblat, nak solat dimana-mana sahaja. Jam azan dan kiblat ni memudahkan urusan saya dengan Allah.
Amira Adira
Pahang
4.3/5
Senang nak set surah yang kita dah baca. Waktu lapang dapat sambung mengaji. Mudah sebagai rujukan kalau terlupa surah dan ayat yang sudah dibaca. Waktu azan dan kiblat pun tepat.
Rozita Marzuki
Kota Tinggi
4/5
Jam cantik, selesa, dan mudah nak alert waktu salat. Semoga menjadi manfaat untuk orang tersayang belayar nanti.
Marina
Kuantan
4.7/5
Mudah saya nak solat dimana-mana yang takde tanda arah kiblat. Kalau tak mulalah kelam kabut dan bertanyakan orang sekeliling.
Aziera
Hulu Langat
4.6/5

Special Offer

GET 20% OFF

6 Extra Orion Specialities

1. Tiga Pilihan Bahasa Utama (Arab, English, Melayu)

2 Water Resistant 30 Atm

3. Kalendar Hijrah & Masihi

4. Stopwatch

5. Lampu LED Hijau

6. Daily Alarm

Orion Black

RM 249

RM199

Orion Brown

RM 249

RM199

Orion Rigel
Blue

RM 249

RM199

Orion Sugus Pink

RM 249

RM199

Spesifikasi Teknikal

jam buruj orion engrave

Buruj Orion Direka Khas Untuk Hari Bahagia Anda

Hadiah Anniversary

Hantaran Hari Bahagia‚Äč

Birthday Gift

Reward Yourself

Tawaran Menarik & Hadiah Percuma!

Free Engrave

Hadiah Anniversary Teragung.

Siap boleh Engrave lagi nama tersayang atas tali jam.

 

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian Orion, akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Jam tidak perlu dicaj, bateri jam BURUJ ini sama dengan bateri jam yang biasa.

Caranya mudah saja. Anda hanya perlu tekan button ‘MODE’, sehingga jumpa mode ‘QIBLA’. Tekan button ‘SET’ sehingga bunyi beep, dan anak panah kiblat jam BURUJ menunjukkan arah kiblat rumah atau tempat anda berada.

Boleh terus hubungi support BURUJ yang tertera di bahagian website.

Bergantung kepada pengunaan pemakai jam

180 hari bagi tali jam, dan 369 hari untuk enjin jam.

Address

NO 9- ARAS 2, Lorong Samudera Utara 11, Taman Samudera, 68100 Batu Caves, Selangor

E-mail

burujwatches@gmail.com

phone

BURUJ’s Office
03-61779338
Whatsapp
01129589076